Drone-Flight Europe schaft eerste DJI Matrice 600 pro aan…

Afgelopen week hebben wij de eerste Matrice 600 pro in ontvangst mogen nemen via onze importeur. De keuze die gemaakt was voor de M600 pro versie was moeilijk want de consumenten drones zoals de inspire serie worden ook steeds geavanceerder en uitgerust met de modernste hoogstandjes. Echter is er toch overtuigend gekozen voor deze machine de Matrice 600 pro.
Drone-Flight Europe gaat komende jaren verder uitbreiden op het gebied van commercial shooting en tevens  zullen inspecties tot de mogelijkheden gaan behoren.

De DJI Matrice 600 pro
De M600 pro is een “open source platform” wat de mogelijkheid biedt om de eigen payload te bepalen. Wij kunnen per project zelf bepalen welke payload wenselijk is op de betreffende locatie.
De M600 biedt een verder een duidelijke hogere “redundancie”  ten opzichte van de overige drones binnen deze reeks. Wat letterlijk in houd dat deze drone is voorzien van meer ingebouwde veiligheid. De 3-voudige GNSS units zorgen ervoor dat wanneer er een uitvalt de overige de werkzaamheden over neemt.
Tevens bezit de M600 pro maar lieft 6 accu’s, de TB47S & TB48S serie die zonder payload een vliegtijd genereren van wel 35 minuten. Met z’n 9,5 kilo schoon aan de haak is de M600 pro een hele verschijning te noemen en zeker een aanwinst voor de gevorderde vlieger.

DJI Ronin MX stabilizer
Met de introductie van de DJI Ronin MX stabilizer doet DJI opnieuw een bijdrage aan de professionele cinematografie. Het is daarbij van het grootste belang om direct aan de slag te kunnen zonder vertraging, over absolute stabiliteit te beschikken en geen storende geluiden in uw opname te krijgen. De MX voldoet aan al deze eisen en is geschikt voor de meeste camera’s die tegenwoordig op filmsets worden gebruikt.

DJI M600 pro + Ronin MX payload

 

Keuringen en certificering
De nieuwe aanwinst zal binnenkort aangeboden worden ter keuring en registratie bij IL&T. Daarna zal ook de M600 ingezet worden voor de grotere opdrachten waarbij er meer payload noodzakelijk is en andere camera’s, voor andere doeleinden ingezet kunnen worden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.