Samenwerking Skihut Schevingingen een feit

Skihut Scheveningen

 

Samenwerking Skihut Scheveningen een feit

Komende maanden zijn wij weer volop bezig in de prachtige omgeving van de Alpen en gaan ons meer op details richten en de nadruk op sfeerbeleving. Tijdens deze shoots en ons verblijf hebben wij vaak te maken met zeer diverse weersomstandigheden w.o extreme kou en tevens de steeds sterker wordende voorjaarszon. Hierbij is het dan ook wenselijk om passende kleding en materiaal bij je te hebben voor welke situatie dan ook.

Naast Rehall (onze team sponsor) zullen wij voor Skihut product-reviews gaan uitvoeren in deze diverse omstandigheden, waarbij we ze zeker even tot de limit zullen gebruiken!
Komende weken zullen wij de spreekwoordelijke puntjes op de i zetten en verkassen we begin december voor de eerste opnames richting Zell – Kaprun. Hier zullen we naarst kleding ook de nieuwste snowboards en ski’s en heel veel gave andere state of the gadgets uitgebreid gaan testen…
Dagelijks nemen we jullie mee op locatie en laten je zien hoe wij te werk gaan achter de schermen tijdens een commercial shoot, hoe een van de grootste skigebieden zijn ochtend begint en hoe de productie van kunst-sneeuw nou eigenlijk tot stand komt….

Waar kan je ons verder onder andere tegen komen? 
Skihut CommercialShoot / Kaprun – Zell CommercialShoot / Saalbach CommercialShoot /
ChaletsPlus Commercial Shoot / Dutchweek Saalbach – Gerlos / Noorwegen – Try Out

Wij hebben er vreselijk veel zin in, jullie ook? 😉

103

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.