Afgelopen maanden veelvuldig overleg gehad met rogier (oprichter van Discovery Adventure en Snowcentrum Joure) welke locatie, activiteiten en planning we op deze dagen gingen loslaten. het moest een spectaculaire ervaring worden voor iedereen. Van Hiken op de fjorden, suppen met alle weertypes op de Heimematsvatnet, tot de eerste maagdelijk witte strepen trekken in de woeste omgeving van lofoten. We hebben werkelijk alles meegemaakt en gingen voldaan en zeer, zeer tevreden weer huiswaarts. Wat wel blijft zijn de beelden en herinneringen die wij maken, ervaar wat wij ervaren hebben en wat je zelf kan ervaren.

Buiten alle “serieuze” activiteiten om word er ook zeker weer door ons gevlogd vanaf locatie en onder wel som bijzonder barre omstandigheden laten wij zien hoe er gewerkt moet worden. En krijgen we vaak zulke mooie en gave dingen te zien waarvan we vroeger maar konden dromen…
Wij hebben Noorwegen als een prachtig land ervaren waar de natuur en de schoonheid ervan op No 1 staan en iedereen respect heeft voor elkaar. De local’s zijn zeer vriendelijk en ontzettend hulpvaardig. Editie 2017 was een opwarmertje waarbij we jou hopelijk ook hebben kunnen laten inzien hoe overweldigend dit land is en je zeker mee moet in Maart 2018!

Wil je alvast mee informatie? Dat kan, mail naar : rogier@discoveryadventure.nl

005746-christian-bothner-www-nordnorge-com-moskenes