Grondbeelden als dronebeelden: Drone-Flight breidt fors uit!

 

Het is u vast niet ontgaan: de drones zijn vol in opmars. Wij van Drone-Flight Europe hebben daardoor ook al veel (internationale) opdrachten mogen uitvoeren. Keerzijde van deze explosief groeiende markt zijn de perikelen rondom de wet- & regelgeving waar wij als commercieel bedrijf mee te maken krijgen. Deze zorgen zijn er gelukkig niet voor grondbeelden. Daarom mogen wij aankondigen dat wij vanaf 23-12-15 op een geheel nieuwe manier vanaf de grond filmen! Met de nieuwe Ronin-M steadicam kunnen wij grondbeelden maken zoals we die ook al met de drones weten te filmen!

De beelden die we doorgaans met de drones opnemen kunnen we nu op een passende manier mixen met indooropnames. Hierdoor krijgen opdrachtgevers zowel vanuit  de lucht als vanaf de grond dezelfde vloeiende beelden. Dat betekent dat er continuïteit qua beelden in het eindproduct kan worden aangeboden. Dit geeft weer een kwaliteitsimpuls aan het eindproduct. Daarbij is de zowel de steadicam als de drone van dezelfde fabrikant. De mensen van Drone-Flight zijn zeer content met deze fabrikant en kunnen hier mee werken onder welke weersomstandigheden dan ook.

Ronin M Drone-Flight

 

Drone-Flight heeft ervoor gekozen om vanaf de grond dus ook met een steadicam van fabrikant DJI te werken: de Ronin-M serie. Wij kiezen voor dit stabiele systeem omdat onze cameramensen onder de meest bijzondere omstandigheden moeten kunnen werken. De camera’s krijgen het dan stevig te verduren! Wij zijn dan ook trots dat wij dit goede nieuws mogen brengen en we staan te trappelen om ook in 2016 weer bijzondere en verbluffend mooie beelden de digitale ether in te sturen!

Wil je de gehele film zien geschoten door de Ronin-M? Kijk snel verder: Promo Ronin-M

Benieuwd wat wij u en/of uw bedrijf kunnen bieden? Vraag gerust informatie aan: Ik wil informatie ontvangen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.