Business-View- Streetview

Drone-Flight heeft in december al haar diensten uitgebreid met de grondopnames en dat heeft al de meest spectaculaire opnames opgeleverd. De techniek staat echter niet stil en springen we graag wederom in, op de nieuwste trends op dit moment. Buiten de hoofdactiviteit als luchtbeelden, professionele “aerial shooting” en editing in combinatie met de moderne wijze van grondopnames middels de bekende “Stabilizers”, gaan we nu nog een stukje verder en bieden we onze klanten het gehele pallet met unieke diensten aan. Hierbij voegen wij Google-Streetview-Business aan toe. Naast de mogelijkheid om uw zaak te laten fotograferen, kunnen wij deze ook compleet 360 graden filmen waardoor de klant tijdens de promo (opname via onze Stabilizers) verschillende hoeken kan belichten en met de muis / telefoon bewegen om meer te zien.

360 graden camera’s zijn de toekomst

Schermafbeelding 2016-03-29 om 18.14.47

Tijdens onze shoot voor promotie films en commercials, kunnen we direct uw bedrijf koppelen aan het meest uitgebreide netwerk die er bestaat, Google-Streetview! We zullen gaan werken met de meest moderne 360Gr Cams en maken uw bedrijf in een dagdeel Google proof! Tijdens ons bezoek brengen we de sterke punten in beeld en zorgen we samen met u voor een unieke kijk in uw  zaak!
Klanten lopen nadat wij alle gewensten beelden met u hebben uitgezocht en verwerkt, digitaal door uw zaak. Door het gebruik van Google Business View geeft u de klanten op unieke en erg eenvoudige wijze een juiste indruk.

GEEF UW KLANTEN HET VERTROUWEN DAT ZE ZOEKEN

Het kiezen van het juiste restaurant, café, hotel of bioscoop is vaak een lastige beslissing. Vergroot het vertrouwen van uw klanten in uw bedrijf met een hoogwaardige, door ons geproduceerde virtuele rondleiding waarin mensen uw locatie kunnen ervaren voordat ze deze bezoeken. Deze geweldige virtuele ervaring versterkt het vertrouwen van potentiële gasten en klanten vanuit hun luie stoel. Ook zal dit uw page-rank op google sterk verhogen en zoekresultaten hierdoor verbeteren.

HOE WERKT HET?

Schermafbeelding 2016-03-29 om 17.59.58 copy

Tijdens ons bezoek zorgen wij voor de juiste belichting en nemen wij enkele tientallen foto’s per verdieping. De beelden worden na de shoot met u doorgelopen en zullen na akkoord verder verwerkt worden door ons in Google en aangemeld worden voor publicatie op uw adres. Na 2 weken (gemiddeld) is uw aanvraag verwerkt en vind er een koppeling plaats tussen de reguliere Google-Streetview en uw Business View, waarop klanten direct digitaal uw zaak kunnen bezoeken. Na dat deze koppeling heeft plaats gevonden, komt er in uw Google account een extra koppeling “Binnenkijken”  erbij om direct uw zaak te bezoeken en dat levert een zeer waardevolle stijging van uw aantal bezoekers op!

Vanaf april 2016 gaan wij deze activiteit verder uitrollen en zijn trots dat de eerste klanten zich reeds hebben aangemeld. Ook benieuwd wat er mogelijk is? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen direct contact met u op!

Bron en beeldmateriaal : Google uk

Ik wil graag meer weten....